кући / Празници и путовања / Документи и визе Како се пријавити за визу у Казахстан

Како аплицирати за визу у Казахстану

Како аплицирати за визу у Казахстану</а>

Понекад постоје ситуације за једно или другонеопходно је да особа улази на територију Републике Казахстан. Може бити апсолутно свака прилика - пословно путовање, одмор, посета рођака итд.

Пре него што одете на такав пут потребно је да имате визу за улазак на територију наведене републике.

упутство

    1

Одједном је неопходно напоменути да је отварање визе за улазаку Казахстану нису сви потребни. Стога, грађани земаља ЗНД, Монголије и Турске налазе се на листи без виза. Сви остали грађани, односно страним држављанима, мораће да добију визу.На датум законодавства Републике Казахстан предвиђа неколико категорија виза, односно 13 (од инвеститора има, дипломатски, транзит, службена, пословна, приватно, путовања, итд).

    2

Напиши писмо у инострану канцеларијуРепублика Казахстан, приложити неопходне документе (важећи пасош, образац за визу, једну фотографију за пасош, службени позив или писмо од послодавца, који указује на пословно путовање и гарантује финансијску подршку).

    3

Напишите исто писмо ОдељењуКонзуларне службе МИП Републике Казахстан и миграције служба Министарства унутрашњих послова Републике Казахстан, прикључивање свих потребних докумената (важећи пасош, визу, једну фотографију на пасошу или службени позив од послодавца који указују на пословни пут и гарантује финансијску подршку).

    4

Када попуњавате образац за пријаву за издавање визе, наведите сљедеће:детаљи: име, пол, датум рођења и место рођења, матични број пасоша, када и ко је тај документ издат и њене важности, националност, држављанство, пребивалиште и боравиште, мјесто рада и положаја, током које планирате да останете у Казахстану , адреса места боравка, ради уписа, трасе и начину путовања. Овај профил попуњава по дефиницији, успостављен законом узору на обрасцу који се може добити у областима лечења.

    5

Када издате визу за одлазак у Казахстан,обратите пажњу на важност пасоша. Он мора бити валидан још најмање 3 месеца након вашег планираног повратка наведеног у документима када се пријављује за визу.

Како аплицирати за визу у Казахстану То је последњи пут: 21. јун 2017 по гиумаудк
То је главна унутрашња посуда подножје текста